Kā Tu vari atpazīt mikotoksīnus?

23.08.2021

Mikotoksīni bieži paliek neatklāti, jo tie neietekmē barības garšu, smaržu vai izskatu. Parastās lopbarības analīzēs tos nav iespējams noteikt.

Kā izvairīties no TMR silšanas?

05.08.2021

Sasilusi barība ir bieži sastopama problēma vasarā. To izraisa strauji augošie mikroorganismi, baktērijas, pelējums un raugi, kas dabiski atrodas skābbarībā. Šie mikroorganismi noārda barību, liekot tai zaudēt enerģiju, padarot to mazāk garšīgu.

Govju ēdināšana robotizētā slaukšanas kūtī

08.02.2021

Robotu barības garšai ir svarīgākā loma, lai govs vēlētos virzīties uz robotu. Robotizētajās slaukšanas fermās govīm caur robotu var nodrošināt individuālu ēdināšanu.